Vyhledávání

Kontakt

Agentura JAPA

Ke Skalce 307
267 42 Broumy

+ 420 724 302 638

info@agenturajapa.cz

Užitečné informace

6. tip na zpětný odkaz - "Nejlepší je mít odkazy všude"

16.10.2013 17:10
Před registrací odkazu do katalogů byste si měli připravit: 1) seznam katalogů, kam budete odkaz vkládat - jsou k nalezení na internetu. 2) texty odkazu s dostatečným množstvím klíčových slov, které budete různě střídat a obměňovat. 3) heslo, login nebo uživatelské jméno, kontaktní údaje, e-mail - to vše po Vás budou v některých katalozích...

5. tip na zpětný odkaz - "Nejlepší je mít odkazy všude"

16.10.2013 17:06
Odkazy do katalogů - ano či ne? Nejjednodušší, nejrychlejší a nejlevnější jsou odkazy, které si zajistíte tím, že vložíte odkaz vedoucí na naši stránku do katalogů. Lidé si pletou katalogy a vyhledávače Základní rozdíl mezi vyhledávačem a katalogem je ten, že do vyhledávače se stránky přidávat nemusí, protože si je najde a zaindexuje sám pomocí...
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Maso na grill – jedině české!

01.06.2018 08:37

Mezi nejoblíbenější masa ke grilování patří v Česku vepřové a kuřecí. Je to dáno jak tradicí, tak jistě i cenou za jakou je možné maso pořídit. Abychom si na mase pochutnali, je třeba vybírat čerstvé a nezávadné – to vám zajistí maso pocházející s tuzemských chovů…

Při grilování řada lidí upřednostňuje méně propečené maso, proto je nutné mít jistotu, že je skutečně nezávadné. Je dobré vybírat maso ať už vepřové, tak kuřecí z českých chovů. Kvalitu a nezávadnost českého vepřového a kuřecího masa garantuje jak Svaz chovatelů prasat, tak i Českomoravská drůbežářská unie.

Argumenty, které potvrzují, že jsou tuzemské potraviny kvalitnější a bezpečnější, jsou stále viditelnější. Například Polsko, odkud se dováží velké množství obou druhů mas, neustále zvyšuje spotřebu antibiotik a nevyhýbají se mu ani opakované aféry se salmonelózou.

U vepřového masa je důležitá jeho čerstvost – zejména v případě, že jej chcete grilovat. Maso ať už drůbeží tak vepřové je ideální chladit pouze vzduchem, nikoli vodou nebo dokonce mrazit.

V souvislosti s čerstvostí je možné vyzdvihnout Česko, coby producenta nezávadných potravin. Státní veterinární správa zveřejnila výsledky šetření za rok 2017 s vyjádřením trendu průměrného obsahu některých reziduí a kontaminantů („cizorodých látek“). Z celkového počtu 74 190 vyšetření, byly u potravin živočišného původu, nalezeny pouze dva vzorky (0,02 %) s nevyhovujícími nálezy. Což je až neuvěřitelný výsledek.

České potraviny jsou bezpečné, což je dáno řadou přísných nařízení a jejich následné kontroly. Totéž se týká nejen chovů, ale i následného zacházení s masem či vejci.

Bezpečnost českých potravin je dána přísnými pravidly, uplatňovanými při jejich výrobě a především následnou velmi přísnou kontrolou jejich dodržování. To se netýká jen chovů samotných, ale i následného zacházení s masem či vejci.

Příznivou zprávou je trend poslední doby, kdy si čeští zákazníci uvědomují, důležitost kvality potravin. Proto poptávka to českém mase a vejcích evidentně stoupá.

K tomu, abychom se v potravinách vyznali nám velmi pomohlo nařízení, které platilo nejprve pro vajíčka a hovězí maso a nyní se již více než rok vztahuje i na maso vepřové. Na každém balíčku masa se tak dozvíte, kde bylo zvíře chováno, kde poraženo nebo odkud konkrétní vajíčka pocházejí.

Volbu máme jednoznačně ve vlastních rukách. Nenechme se tedy klamat zejména obchodními řetězci a při nákupu přemýšlejme a hlavně čtěme etikety! Nezapomínejme, že koupí každého českého výrobku podporujeme sami sebe.

České vepřové a kuřecí maso:

  • Neobsahuje antibiotika, polyfosfáty, salmonelu, hormony aj.
  • Je čerstvé
  • Je pravidelně přísně kontrolováno = je bezpečné

Koupí českého masa dáte práci našim lidem = podpoříte sami sebe!

-japa-