Vyhledávání

Kontakt

Agentura JAPA

Ke Skalce 307
267 42 Broumy

+ 420 724 302 638

info@agenturajapa.cz

Užitečné informace

4. tip na zpětný odkaz - "Nejlepší je mít odkazy všude "Nejlepší je mít odkazy všude"

01.05.2013 22:07
Jak by tedy měl vypadat dobrý zpětný odkaz? Měl by být kvalitní, relevantní (tématický) a přirozený. Tyto tři vlastnosti se ale nevyskytují až tak často pohromadě. Kvalitní odkaz by měl hlavně směřovat ze stránky s bohatým odkazovým profilem. Odkazující stránka by tedy měla obsahovat dostatek tématických a přirozených odkazů....

3. tip na zpětný odkaz - "Nejlepší je mít odkazy všude"

16.04.2013 09:33
Který odkaz je lepší? Ten, který se je umístěn třeba v patičce a opakuje se tak na všech podstránkách webu, nebo ten, který jde jen z jedné stránky? Podaří-li se Vám vložit odkaz do patičky mnohastránkového webu, zobrazí se na všech jeho podstránkách. Vyhledávač ale rozdělí stránku na jednotlivé části - bloky. Opakující se bloky na...
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

Vestavěné dřezy z Corianu

29.04.2014 14:28

Dřez je nepostradatelnou součástí každé kuchyně, přestože je dnes již její běžnou součástí i myčka nádobí. Používáme ho na omývání ovoce, zeleniny a dalších surovin, ale i z hygienických důvodů, kdy v této části kuchyně pereme utěrky, kterými omýváme kuchyni, stoly a přilehlé části interiéru. Zkrátka se jedná o velmi často používanou část kuchyně, kterou bychom měli vybírat s rozvahou a přemýšlet zejména nad jejím správným umístěním, tvarem nebo materiálem, ze kterého je dřez vyroben.

V případě, že nemáme myčku nádobí, je dobré zvolit větší rozměr dřezu s odpovídající odkapávací plochou. Pokud ji máme, je rozumné zvážit pořízení různých dřezových doplňků, například v podobě speciální přídavné části – košíku na odkládání nádobí nebo na mytí zeleniny. Velmi praktické je také umístění odpadkového koše v blízkosti dřezu nebo instalace dřezové drtičky odpadu, která zničí veškeré zbytky jídla a podobné nečistoty bez jakékoli námahy.

Dřez by měl být dostatečně prostorný, dobře udržovatelný a hygienicky nezávadný – všechny tyto parametry splňují dřezy vyráběné z umělého kamene. Mezi přední poptávané výrobce této suroviny patří značky Corian a Hi-Macs, které mají s vývojem a výrobou umělého kamene dlouholeté zkušenosti. Mezi výhody umělého kamene patří pevnost, nenasákavost, neporéznost a téměř neomezená životnost.

Dřezy z umělého kamene jsou vyráběny jako vestavěné dřezy, jež jsou součástí celé pracovní desky. Nenaleznete zde žádné místo, kam by mohla zatékat voda, kde by ulpívaly nečistoty anebo se množily bakterie. Právě proto je umělý kámen, který je složen s přírodních minerálů pojených polymetyl-metakrylátovou pryskyřicí, nejvhodnější materiál, ze kterého si můžete pracovní kuchyňskou desku a dřez vůbec nechat vyrobit.

Mezi další výhody dřezů a kuchyňských pracovních desek z umělého kamene patří i široká barevná škála, ze které můžete vybírat, a téměř neomezená životnost. Přiznejme, že mezi nevýhody patří jeho vyšší pořizovací cena, která však ve výsledku stojí za to!

Pokud vás tento materiál zaujal a chcete se o něm dozvědět více, neváhejte kontaktovat autorizovaného zpracovatele umělého kamene značek Corian a Hi-Macs – firmu Duolit, s. r. o., se sídlem v Králově Dvoře na Berounsku.

Více na www.duolit.cz